TERMENI SI CONDITII

Folosirea site-ului www.magazin-tesaturi.ro presupune acceptarea de catre clienti a tuturor termenilor si conditiilor precum si a dreptului furnizorului de a efectua modificari asupra continutului site-ului fara vreo instiintare prealabila.

Preturile prezentate pe site sunt exprimate in RON si nu includ costul transportului.

Ne rezervam dreptul de a modifica preturile produselor fara o instiintare anterioara cu exceptia produselor care sunt deja in curs de livrare catre client.

Pozele au caracter informativ si nu reprezinta o obligatie contractuala. Nuantele pot diferi de la monitor la monitor in functie de tipul si setarile fiecaruia. Echipa Sofitex Tim incearca sa va prezinte cat mai detaliat si corect produsele si sa respecte acuratetea informatiilor. Sofitex Tim nu isi asuma responsabilitatea ca toate produsele prezentate se afla in stoc.

Conform legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si a legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, vanzatorul are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care le furnizeaza clientii.

Informatiile despre dumneavoastra pot fi folosite de noi doar in scopuri asociate comercializarii serviciilor si produselor din magazinul online: 

1. Procesarea comenzilor

2. Oferirea de produse si/sau servicii

3. Solutionarea cererilor, intrebarilor si/sau a reclamatiilor facute catre noi

4. Inregistrarea informatiilor despre dumneavoastra in vederea promovarii ofertelor speciale, reducerilor si a altor beneficii

Echipa Sofitex Tim va face tot posibilul ca toate neintelegerile privind orice tip de disputa intre parti sa fie rezolvata pe cale amiabila.

Continutul acestui website(text, grafica, logo, iconuri, imagini) cad sub incidenta dreptului de autor prevazut de legea romana.

Potrivit dispozitiilor OUG 34/2014 privind protectia consumatorului la incheierea si executatrea contractelor la distanta: Consumatorul are dreprul sa comunice in scris comerciantului ca renunta la cumparare,fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, in termen de 14 zile de la denuntarea cotractului. Sofitex TIM va returna contravaloarea comenzii in cel mai scurt timp posibil de la primirea produslui returnat.

ATENTIE: Nu primim colete returnate cu plata ramburs!Primim doar colete pentru schimb de produse sau retur a caror plata de transport a fost efectuata de expeditor (client). 

NOTA: Ne rezervam dreptul de a nu onora comenzile realizate de persoane care au efectuat cel putin un retur!