TERMENI, CONDITII SI PROTECTIA DATELOR - GDPR

Folosirea site-ului www.magazin-tesaturi.ro presupune acceptarea de catre clienti a tuturor termenilor si conditiilor precum si a dreptului furnizorului de a efectua modificari asupra continutului site-ului fara vreo instiintare prealabila.

Preturile prezentate pe site sunt exprimate in RON si nu includ costul transportului.

Ne rezervam dreptul de a modifica preturile produselor fara o instiintare anterioara cu exceptia produselor care sunt deja in curs de livrare catre client.

Pozele au caracter informativ si nu reprezinta o obligatie contractuala. Nuantele pot diferi de la monitor la monitor in functie de tipul si setarile fiecaruia. Echipa Sofitex Tim incearca sa va prezinte cat mai detaliat si corect produsele si sa respecte acuratetea informatiilor.Exista posibilitatea ca la un moment dat, anumite produse sa nu fie disponibile,deoarece intre momentul plasarii comenzii si momentul procesarii acesteia, stocul se poate modifica.In cazul in care un produs comandat de dumneavoastra nu mai este pe stoc, veti fi anuntat in momentul in care va vom contacta pentru confirmarea comenzii.Nicio comanda nu este expediata inainte de a va contacta telefonic! Pentru cursivitatea procesului, nu ezitati sa ne contactati : 0756 161 862, 0256 473 478 si 0756 161 863!

Societatea noastra a implementat Regulamentul 679/2016 UE (GDPR) intrat in vigoare in data de 25 mai 2018 in toate tarile din Uniunea Europeana , privind protectia datelor cu caracter personal luand masuri tehnice si organizatorice permise de tehnologia actuala, pentru protectia si confidentialitatea datelor dumneavoastra.

Informatiile despre dumneavoastra pot fi folosite de noi doar in scopuri asociate comercializarii serviciilor si produselor descrise pe www.magazin-tesaturi.ro si constau in: 

1. Procesarea comenzilor plasate telefonic sau prin e-mail, confirmarea comenzilor

2. Oferirea de produse si/sau servicii

3. Solutionarea cererilor, intrebarilor si/sau a reclamatiilor facute catre unitatea noastra

4. Inregistrarea informatiilor despre dumneavoastra in vederea promovarii ofertelor speciale, reducerilor si a altor beneficii.

Consideram ca prin acceptarea termenilor si conditiilor prezente va dati consimtamantul pentru prelucrarea acestor date personale , care sunt necesare scopurilor descrise mai sus.

Datele personale ale dumneavoastra se vor stoca in baza noastra de date maxim 3 ani de la plasarea ultimei comenzi, dupa care vor fi sterse.

Datele dumneavoastra personale se pot transmite spre ANAF prin declaratiile fiscale obligatorii (D394).

De asemenea, aceste date se pot pune la dispozitia altor institutii publice daca sunt solicitate si se bazeaza pe acte normative in vigoare.

Datele personale furnizate de dumneavoastra nu se vor transmite in afara UE si nici nu vor fi puse la dispozitia altor site-uri sau entitati economice.

Retragerea prezentului consimtamant se poate face printr-o solicitare scrisa adresata societatii SC SOFITEX TIM SRL, cu sediul in Timisoara, judetul Timis, bulevardul Dambovita nr 53 sau prin e-mail transmis la adresa contact@magazin-tesaturi.ro .

La retragerea consimtamantului unitatea noastra va proceda la incetarea prelucrarii datelor cu caracter personal ale dumneavoastra din momentul primirii cererii de retragere a consimtamantului.

Pentru orice alte informatii legate de prelucrarea datelor cu caracter personal ale dumneavoastra in unitatea noastra, va puteti adresa responsabilului cu protectia datelor cu caracter personal la adresa de e-mail dpo@protectiedatevest.ro

Echipa Sofitex Tim va face tot posibilul ca toate neintelegerile privind orice tip de disputa intre parti sa fie rezolvata pe cale amiabila.

Continutul acestui website(text, grafica, logo, iconuri, imagini) cad sub incidenta dreptului de autor prevazut de legea romana.

Potrivit dispozitiilor OUG 34/2014 privind protectia consumatorului la incheierea si executatrea contractelor la distanta: Consumatorul are dreprul sa comunice in scris comerciantului ca renunta la cumparare,fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, in termen de 14 zile de la denuntarea cotractului. Sofitex TIM va returna contravaloarea comenzii in cel mai scurt timp posibil de la primirea produslui returnat.

ATENTIE: Nu primim colete returnate cu plata ramburs!Primim doar colete pentru schimb de produse sau retur a caror plata de transport a fost efectuata de expeditor (client). 

NOTA: Ne rezervam dreptul de a nu onora comenzile realizate de persoane care au efectuat cel putin un retur!